Gi en parkbenk til glede for pasienter og besøkende

Gi en parkbenk til glede for pasienter og besøkende

Våren 2021 har vi oppgradert parken på forsiden av Godthaab, samt rehabilitert skogsstien som går rundt eiendommen.

Parken har fått bocciabane, bordtennisbord og om kort tid vil det bli satt opp 6 utetreningsapparater. Målet med oppgraderingen har vært å skape et levende område der flere aktiviteter skal være mulig samtidig – bevegelse, spill og trening, men også gode omgivelser for rekreasjon og samvær. Det vi savner nå er parkbenker som vi kan sette ut både langs skogsstien og rundt omkring i parken.

Har du lyst til å bidra med din egen benk med skilt?
Benken har vi valgt ut på forhånd. Dette, for at det skal være et enhetlig utrykk rundt Godthaab. Du velger selv hva som skal stå på skiltet på benken «din». Vi håper naturligvis at du vil besøke benken «din» med jevnlige mellomrom, men dette er selvfølgelig ikke et krav!

Parkbenk med skilt koster kr 12’000,- og pengegaven fra deg går direkte til å finansiere benken, samtidig som gaven medfinansierer noen av de allerede gjennomførte tiltakene på området og vedlikehold.

Vennligst ta kontakt med christian.fuchs@godthaab.no om du ønsker å bidra med din egen benk med skilt i parken til Godthaab Helse og Rehabilitering. Vi gleder oss å høre fra deg!