Terapibasseng (nå kun åpent for pasienter)

Terapibassenget har en størrelse på 3 m x 5 m og en dybde på 1,35 m. Bassenget holder en konstant temperatur på 34 grader og har motstrømsanlegg for svømming. Trening i bassenget foregår enkeltvis eller i grupper etter avtale med fysioterapeut. I tilknytting til bassenget finnes det badstue samt moderne dame- og herregarderobe med låsbare skap og dusj.
Terapibassenget er beregnet til fire personer om gangen og man kan ikke regne med å ha bassenget for seg selv.

OBS! NY BOOKINGRUTINE FOR PUBLIKUM

Grunnet Covid-19-pandemien er bassenget kun åpent for våre pasienter. OBS! Begrenset kapasitet grunnet smittevernsrestriksjoner.

 

Vi har skjerpet våre sikkerhetstiltak i forbindelse med bruk av terapibassenget. Dette innebærer blant annet at vi til enhver tid skal vite hvem som befinner seg i bassenget. Alle som skal benytte vårt bassengtilbud må derfor skrive under på en egenerklæring og booke bassengtime via resepsjonen.

Bassenget er nå videoovervåket. Dette gjelder kun selve bassengområdet og ikke garderobe eller badstue. Videokameraet er kun en «live-overvåking» og data blir ikke lagret.

Booking av bassengtime for publikum (for tiden stengt):

Klippekort à 10 klipp selges i resepsjonen (kr 750,-) og må kjøpes i resepsjonens åpningstid (man. – fre. kl. 08:00-15:30). Det selges ikke lenger månedskort eller enkeltinnganger. Deretter kan bassengtime bookes enkelt via telefon (se kontaktinfo ovenfor). Når man skal bade, henvender man seg enten i resepsjonen eller hos sykepleierne og får etter fremvisning av klippekortet utdelt bassengnøkkelen.

Tre fulle/oppbrukte klippekort kan byttes til et gratis klippekort i resepsjonen.
Alle badegjester som har kjøpt månedskort vil selvfølgelig kunne bruke disse ferdig.

Resepsjon

Man-fre:
08:00 - 15:30
Lør-søn:
Stengt
Telefon:
67 83 60 00
Faks:
67 83 60 01
E-post:
resepsjon@godthaab.no