Terapibasseng (nå kun åpent for pasienter)

Terapibassenget har en størrelse på 3 m x 5 m og en dybde på 1,35 m. Bassenget holder en konstant temperatur på 34 grader, og har motstrømsanlegg for svømming. Trening i bassenget for pasienter på Godthaab foregår enkeltvis eller i grupper etter avtale med fysioterapeut. I tilknytting til bassenget finnes det badstue samt moderne dame- og herregarderobe med låsbare skap og dusj.
Terapibassenget er beregnet til fire personer om gangen og man kan ikke regne med å ha bassenget for seg selv.

OBS! NY BOOKINGRUTINE FOR PUBLIKUM

Grunnet Covid-19-pandemien er bassenget kun åpent for våre pasienter. OBS! Begrenset kapasitet grunnet smittevernsrestriksjoner.

 

Etter en gjennomgang av våre interne rutiner har vi nå skjerpet sikkerhetstiltakene i forbindelse med bruken av terapibassenget. Dette innebærer, blant andre tiltak, at vi til enhver tid skal vite hvem som befinner seg i bassenget. Det hele resulterer i en ny bookingrutine for publikum som ønsker å benytte seg av bassengtilbudet på Godthaab.

Nytt er også at bassenget er videoovervåket. Dette gjelder selvfølgelig kun selve bassengområdet og ikke garderobe eller badstue. Videokameraet er kun en «live-overvåking» og data blir ikke lagret.

Booking av bassengtime for publikum (for tiden stengt):

Klippekort à 10 klipp selges i resepsjonen (kr 750,-) og må kjøpes i resepsjonens åpningstid (man. – fre. kl. 08:00-15:30). Det selges ikke lenger månedskort eller enkeltinnganger. Deretter kan bassengtime bookes enkelt via telefon (se kontaktinfo ovenfor). Når man skal bade, henvender man seg enten i resepsjonen eller hos sykepleierne og får etter fremvisning av klippekortet utdelt bassengnøkkelen.

Tre fulle/oppbrukte klippekort kan byttes til et gratis klippekort i resepsjonen.
Alle badegjester som har kjøpt månedskort vil selvfølgelig kunne bruke disse ferdig.

Resepsjon

Man-fre:
08:00 - 15:30
Lør-søn:
Stengt
Telefon:
67 83 60 00
Faks:
67 83 60 01
E-post:
resepsjon@godthaab.no