Terapibasseng – midlertidig stengt!

Terapibassenget har en størrelse på 3m x 5m og en dybde på 1,35m. Bassenget holder en konstant temperatur på 34 grader, og har motstrømanlegg for svømming. Trening i bassenget for pasienter på Godthaab foregår enkeltvis eller i grupper etter avtale med fysioterapeut. I tilknytting til bassenget finnes det badstue samt moderne dame- og herregarderobe med låsbare skap og dusj.
Terapibassenget er beregnet til fire personer om gangen og man kan ikke regne med å ha bassenget for seg selv.

OBS! NY BOOKINGRUTINE FOR PUBLIKUM

Bassenget er åpent for publikum fra mandag til fredag mellom kl. 15.00 og 20.00. Lørdag og søndag mellom kl. 8.00 og 20.00.

 

Etter en gjennomgang av våre interne rutiner har vi nå skjerpet sikkerhetstiltakene i forbindelse med bruken av terapibassenget. Dette innebærer, blant andre tiltak, at vi til enhver tid skal vite hvem som befinner seg i bassenget. Det hele resulterer i en ny bookingrutine for publikumet som ønsker å benytte seg av bassengtilbudet på Godthaab.

Nytt er også at bassengområdet er videoovervåket. Dette gjelder selvfølgelig kun rommet bassenget befinner seg i og ikke garderobene eller badstuen. Videoen er en «live-overvåking» og blir ikke lagret.

Booking av bassengtime for publikum:

Klippekort à 10 klipp selges i resepsjonen (kr 750,-) og må kjøpes i resepsjonens åpningstid (man.-fre. kl. 08:00-15:30). Det selges ikke lenger månedskort eller enkeltinnganger. Deretter kan bassengtime bookes enkelt via telefon (se kontaktinfo ovenfor). Når man skal bade henvender man seg enten i resepsjonen eller hos sykepleierne og får etter fremvisning av klippekortet utdelt bassengnøkkelen.

Tre fulle/oppbrukte klippekort kan byttes til et gratis klippekort i resepsjonen.
Alle badegjester som har kjøpt månedskort vil selvfølgelig kunne bruke disse ferdig!

Resepsjon

Man-fre:
08:00 - 15:30
Lør-søn:
Stengt
Telefon:
67 83 60 00
Faks:
67 83 60 01
E-post:
resepsjon@godthaab.no